Hybride Warmtepompen

Wij gebruiken voor onze hybride warmte pompen het merk Remeha. Simpelweg omdat we dit fijne toestellen vinden om mee te werken, degelijk, een goede service en prima garanties. Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. u breidt namelijk u bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. u bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar bespaart jaarlijks tot wel 70% op je gasverbruik zonder eerst ingrijpend te hoeven verbouwen!

Met de extreem gestegen gasprijzen en het aanpassen van de salderingsregeling is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor zonnepanelen. Óf een mooie uitbreiding als je al zonnepanelen hebt. Een hybride warmte pomp verwarmd het warm tap water altijd met Gas. Verwarmen gaat met een buiten unit (op stroom).

Bent u opzoek naar oplossingen voor het verwarmen van warm water? Bekijk dan onze Smart Energy pagina. Handig om te weten, voor renovaties geldt een subsidie regeling die per toestel verschillend is. De ISDE-subsidie bedraagt maximaal 2700 euro.

Advies aanvragen

Al onze Diensten

Voor elke klus een oplossing

Dit zeggen onze klanten

Zij gingen u voor

Neem Contact Op

Vraag een offerte aan of stel uw vraag