Zonnepanelen

Anno 2022 zijn de energieprijzen naar recordhoogtes gestegen en is de roep om duurzame en zuinige alternatieven groter dan ooit. Voor de consument komt er een hoop op hem af, want naast een duurzame oplossing wil je ook zeker weten dat je de juiste investering doet. Zonnepanelen zijn een relatief grote investering, maar is ook een investering dat zich snel terugverdiend indien ze juist worden geplaatst. Installatietechniek Fryslan helpt u hier graag bij!

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
Dit is een van de vragen die bij veel consumenten leeft. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie zoals het type dak, ligging van uw woning en uw energieverbruik. Ook factoren zoals de technische staat van uw woning (belastbaarheid van uw dak) spelen een rol. Het is van belang dat er vooraf goed nagedacht wordt over wensen in de toekomst denk hierbij bijvoorbeeld een elektrisch rijden, warmte pomp, hybride warmte pomp of boiler. Later een paar panelen bij plaatsen is maar beperkt mogelijk en vaak minder fraai, omdat panelen van een latere levering er net anders uit kunnen zien.

Hoeveel stroom leveren zonnepanelen op?
Dit verandert heel snel, de ontwikkeling van panelen staat nooit stil. Voorheen leverden panelen 330WP op tegenwoordig geven wij de keuze uit 375WP en 400WP niet allen het vermogen verschilt maar ook de afmeting van het paneel.

Kosten zonnepanelen
Om de kosten van zonnepanelen te bepalen moeten wij meer te weten komen over uw situatie. Wat zijn uw wensen, hoeveel energie wenst u op te wekken en hoe ziet uw huidige woning er uit. Door middel van en gedetailleerde berekening laten wij u zien hoe wij tot de meest voordelige prijs voor zonnepanelen komen, zonder dat dit ten koste gaat van een duurzame en veilige installatie van de zonnepanelen. Bent u benieuwd naar de kosten van zonnepanelen voor uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

zonnepanelen btw

Waarom zonnepanelen van Installatie Techniek Fryslan?!
• Benutting van het hele dak doordat wij meerdere types panelen toe kunnen passen, het komt soms voor dat er beter voor een groter paneel gekozen kan om zoveel mogelijk paneel per vierkante centimeter te genereren
• Door ons worden enkel installatie op het dak aangebracht die esthetisch bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Kijk voor voorbeelden bij onze foto’s {knop foto’s pv panelen}
• Onze installatie worden in de groepenkast met een selectief geselecteerde aadlekautomaat 300MA af gezekerd.
• Onze installatie’s worden altijd voorzien van een werkschakelaar waarbij de omvormer AC zeidig afgeschakeld kan worden.
• Bij een offerte aanvraag komen wij het liefst langs om het gebruikte vermogen de dak oppervlak op elkaar af te stemmen. Ons visie is niet om zoveel mogelijk panelen te verkopen maar precies genoeg, waarbij wij rekening houden met u wensen voor nu en in de toekomst
• Wij gebruiken alleen SolarEdge omvormers in samenwerking met optimisers
• Full black panelen van het merk DMEG keuze verschilt in watt piek vermogen doordat dit snel ontwikkeld

Waarom SolarEdge
• Financieel sterk SolarEdge bedrijf beurs genoteerd
• Hoogwaardige productie
• Superieure veiligheid automatische afschakeling van de hoge DC spanning
• Made in Europe: productielijn in Hongarije en China
• Superieure service er is altijd hulp op afstand en op locatie door de SolarEdge monteur (communicatie hiervoor nemen wij bij u uit handen mocht er een storing voordoen)
• Garantie power optimizer 25 jaar garantie, omvormer 12 jaar garantie, leven lange kosteloze monitoring
• SolarEdge heeft schitterende oplossingen om nog meer uit uw panelen te halen! Bekijk ook onze Smart Energy pagina.

Offerte zonnepanelen opvragen
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor zonnepanelen op uw locatie? Dat kan! Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand. Hulp nodig? Ook telefonisch staan onze experts voor u klaar.

Offerte aanvragen

Al onze Diensten

Voor elke klus een oplossing

Dit zeggen onze klanten

Zij gingen u voor

Offerte aanvragen voor Zonnepanelen

Voornaam + Achternaam *

Straat + Huisnummer *

Postcode*

Woonplaats *

Email adres *

Telefoonnummer *

Hoe heeft u ons gevonden?

Huidig jaarverbruik in kilowatt*

Type aansluiting *

Foto van uw groepenkast   Voorbeeld

Type dak *

Overige opmerkingen