Water, sanitair

Bent u van plan uw badkamer te verbouwen? Installatietechniek Fryslan staat voor u klaar! Onze experts op het gebied van sanitair helpen u de badkamer van uw dromen te realiseren. Voor elk type en vorm badkamer hebben wij een passende oplossing. Hierbij gaan wij uitvoerig in op uw wensen wat betreft gebruik van materialen, kleuren en sanitair. Zelfs in de kleinste ruimtes is het onze sanitair experts gelukt volledige badkamers op te leveren.

Sanitair advies
Soms is het lastig te bepalen wat wel en niet mogelijk is in een badkamer. Vooral bij sterk verouderde badkamers of kleine ruimtes kan het moeilijk zijn door de huidige badkamer 'heen te kijken' en de mogelijkheden te zien. Met vele opgeleverde badkamers als referentie voorzien wij u graag van vrijblijvend advies wat er in uw geval mogelijk. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget, wensen en de beschikbare ruimte.

Benieuwd of de badkamer van uw dromen mogelijk is? Wij helpen u graag verder! Vraag een vrijblijvende offerte aan middels onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Al onze Diensten

Voor elke klus een oplossing

Dit zeggen onze klanten

Zij gingen u voor

Neem Contact Op

Vraag een offerte aan of stel uw vraag