Waterontharder

U zoekt een permanente oplossing tegen kalk en kalkaanslag? Een goede keuze, want een AquaStar waterontharder biedt veel voordelen. Uw sanitair blijft glanzend schoon, want kalk hecht zich niet langer. U vermindert het gebruik van was- en schoonmaakmiddelen, gewassen kleding ruikt langer fris, verlengt de levensduur van uw apparatuur. Daarnaast verzorgt het zachte water uw huid en haar hierdoor zal u minder of helemaal geen lotion meer hoeven te gebruiken.

De AquaStar waterontharders die wij plaatsen zijn voorzien van een harscilinder die kalk uit het water filtert op basis van ionenwisseling. Als de economische uitwisselingscapaciteit is bereikt, zorgt de computerbesturing automatisch voor het activeren van het perfecte spoelmoment. Ook tijdens uw vakantie, want met de ingebouwde hygiënemodule spoelt de AquaStar zijn harscilinder schoon indien er zeven dagen geen verbruik is gemeten. Zo voorkomt het apparaat bacterie groei in de leidingen doordat het water te lang stil staat.
Het is mogelijk zelf de uitgaande resthardheid via het mengventiel te regelen.

Alle AquaStar waterontharders worden standaard geleverd inclusief een geïntegreerde bypass, 125KG regeneratiezouttabletten en een afvoerset. De Aquastar waterontharder heeft een vaste 230V spanning nodig en dient op de riolering aangesloten te worden.

Offerte aanvragen

Al onze Diensten

Voor elke klus een oplossing

Dit zeggen onze klanten

Zij gingen u voor

Neem Contact Op

Vraag een offerte aan of stel uw vraag