Samen Sterk met Plieger

Al enige tijd zijn wij partner van Plieger onder de naam 'Samen Sterk’. Indien u als particulier geslaagd bent voor bijvoorbeeld uw badkamer, maar geen installateur heeft, dan liep het voorheen spaak. Tegenwoordig verloopt dit proces anders, waarbij wij als partners worden ingeschakeld om u verder van dienst te zijn bij de renovatie van uw toilet en/of badkamer. Het sanitair wordt geleverd door Plieger, terwijl wij zorgen voor de montage.

Plieger Showroom
Het grote voordeel van de Plieger Showroom is dat sanitair niet uit een boekje uitgezocht hoeft te worden. In de showroom kunt u op uw gemak verschillende badkamer voorbeelden bewonderen. Er is van alles mogelijk, stel uw eigen stijl bijvoorbeeld samen door middel van het ‘mix & match’ principe. Wanneer er een mooie badkamer ontworpen is, begrijpen wij als geen ander dat u snel actie wilt ondernemen. Het grote voordeel van Plieger is dat vrijwel alle producten binnen zes tot acht weken leverbaar zijn.

Wat onze samenwerking tot een succes heeft gemaakt is het persoonlijke contact met de Showroom medewerkers van Plieger. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die naar uw wensen luisteren en weten wat wij als installateurs nodig hebben. Wij als installateurs kunnen via de website alle informatie en afmetingen over uw uitgekozen badkamerproducten terugvinden. Dit is in de voormontage fase erg belangrijk, hierdoor wordt veel tijd bespaard en worden fouten voorkomen. Waar u bij een andere partij ogenschijnlijk voordeliger uit bent, komen er achteraf vaak nog meer kosten bij. Denk hierbij aan het sifon, hoekstop kraantjes in de muur, verloop rubbers, ringen etc. De mensen van de Plieger Showroom begrijpen dit en zorgen dat alle materialen bij uw bestelling aanwezig zijn.

Levering
Meestal leveren we materialen in twee fasen: eerst voorbereidend en later voor de afmontage. We hebben hiervoor gekozen omdat veel mensen niet genoeg opslagruimte hebben. En materialen beschadigd of kwijt kunnen raken als ze tijdens de werkzaamheden op de werkplek al aanwezig zijn.

Hoe werkt het?
U loopt al een tijdje rond met het idee om uw badkamer te laten renoveren. Hiervoor heeft u mogelijk een aannemer aangesteld die u veel werk uit handen neemt. Op het gebied van installatietechniek nemen wij graag de verantwoordelijkheid op ons, denk hierbij aan water, riolering, elektra en vloerverwarming.

Plieger is hét adres voor jouw nieuwe badkamer
Dé specialist in installatie, verwarming, lucht & ventilatie, elektra en tevens de grootste aanbieder van sanitair in Nederland.

Met maar liefst 20 badkamer showrooms verspreid over het hele land, is Plieger ook de plek voor de consument om zijn of haar ideale badkamer te vinden. Onze deskundige adviseurs staan klaar om te helpen met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Creëer je eigen stijl door middel van een moodboard en zie je ideeën tot leven komen middels een 3D ontwerp.

Bij Plieger nemen we graag al je zorgen uit handen. Wij werken altijd samen met de installateur zodat je volledig ontzorgd wordt bij de realisatie van jouw droombadkamer.

Op zoek naar badkamer inspiratie? Ga hier naar de Plieger website.
Bekijk waar een Plieger Showroom bij jou in de buurt zit hier en plan snel een afspraak in.

Advies aanvragen
logo plieger

Neem Contact Op

Vraag een offerte aan of stel uw vraag